Livrare flori Căușeni (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Căușeni (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Livrarea florilor este disponibilă și la Căușeni! Acum puteți să-i dăruiți persoanei dragi emoții de neuitat, chiar dacă sunteți în străinătate. Și dacă mai înainte trebuia să rugați pe cineva din prieteni să meargă la florărie și să o felicite pe mama sau soția dvs., acum puteți face totul singur! Catalogul nostru conține o varietate de compoziții florale pentru orice ocazie și pentru orice buget disponibil. De remarcat este faptul că avem cele mai avantajoase prețuri din toată țara.

Echipa noastră este formată din floriști cu experiență, care sunt înzestrați cu o creativitate deosebită și mereu reușesc să surprindă clienții cu buchete inedite. Dacă nu ați găsit compoziția florală potrivită în catalogul nostru, atunci nu vă întristați. Comunicați-i consultantului nostru dorințele și preferințele dvs., iar informația va fi transmisă către floriștii noștri, care vă vor transpune toate visurile în realitate. La noi găsiți flori pentru orice ocazie: o întâlnire romantică, anul nou, zi de naștere, nuntă sau botez.

Și, pentru ca surpriza să fie cu adevărat neașteptată, vă propunem să oferiți buchete fără a avea nevoie de vreun motiv special. Atunci când cunoașteți preferințele persoanei iubite, alegerea cadoului durează doar câteva minute. Dacă doriți să felicitați o domnișoară cu ocazia zile de naștere, dar nu ați reușit s-o cunoașteți prea bine, atunci aveți încredere în noi! Consultantul nostru vă va ajuta la alegerea buchetului potrivit în funcție de vârsta domnișoarei, care sigur o va impresiona la maxim!

Pentru a surprinde reacția iubitei la un asemenea cadou, vă propunem să comandați și un fotograf. Acesta va înregistra emoțiile prin fotografii, păstrând farmecul momentului pentru mulți ani înainte. Nu uitați că lucrăm în regim non-stop, de aceea puteți lăsa oricând o solicitare în magazinul nostru online, în orice moment convenabil pentru dvs.

Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online.

De asemenea efectuam livrari si in urmatoarele loacalitati:Baccealia, Baimaclia, Baurci, Chircaiesti, Chircaiestii Noi, Chitcani, Ciuflesti, Constantinovca, Copanca, Coscalia, Cremenciug, Cirnateni, Cirnatenii Noi, Cainari, Causeni, Florica, Firladeni, Firladenii Noi, Grigorievca, Gradinita, Gisca, Hagimus, Leuntea, Marianca de Sus, Merenesti, Opaci, Pervomaisc, Plop, Plop-Stiubei, Surchiceni, Saiti, Salcuta, Salcuta Noua, Taraclia, Tocuz, Tricolici, Tanatari, Tanatarii Noi, Ucrainca, Ursoaia, Ursoaia Noua, Valea Verde, Zahorna, Zaim, Zviozdocica, Stefanesti

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85