Livrare flori Hîncești (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Hîncești (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Acum livrăm flori și la Hîncești! Cunoaștem cu toții cât de mult femeile iubesc florile, fie că sunt dăruite cu o anumită ocazie sau fără. Sunt situații când nu aveți posibilitatea să le oferiți personal, deoarece sunteți în străinătate. Care este soluția? În acest caz, serviciul de livrare flori este un lucru indispensabil. Noi vă putem ajuta! Este foarte simplu să efectuați o comandă în magazinul nostru online. Dacă aveți careva neclarități, puteți adresa întrebări consultantului nostru, care vă va ajuta cu drag în acest sens.

Plata poate fi realizată cu ajutorul cardului bancar, numerar sau cu bani electronici. Serviciul de livrare flori se bucură de o mare popularitate în ultimul timp. Acest lucru se datorează faptului că puteți cumpăra un buchet frumos în doar câteva minute. Pentru aceasta, aveți nevoie de un computer sau un smartphone. Catalogul nostru conține un număr mare de compoziții florale, printre care se regăsesc buchete de trandafiri, crini, crizanteme, garoafe, lalele, frezie și, de asemenea, sunt prezente și flori de cameră. Cu toate acestea, dacă doriți să creați un buchet cu adevărat original, floriștii noștri vă vor ajuta cu drag.

Adăugăm constant articole noi în catalogul nostru, urmărind care sunt cele mai noi tendințe din domeniul floristicii. La dorință, puteți adăuga unui asemenea buchet un cadou suplimentar sau o scrisoare de dragoste. Deseori se întâmplă ca tinerii mai timizi să nu aibă curajul pentru a-și dezvălui sentimentele în fața persoanei iubite. În acest caz, un buchet frumos de flori este o adevărată salvare, întrucât florile pot “spune” multe pentru dvs.
Colaborarea cu noi este una nu doar profitabilă, ci și foarte convenabilă. Suntem responsabili pentru fiecare comandă în parte, astfel încât florile la momentul livrării au un aspect prezentabil. Datorită faptului că în compozițiile și buchetele noastre folosim doar plante și flori proaspete, buchetele arată identic cu imaginile prezentate în catalog. Un astfel de cadou va rezista mai mult de o săptămână, bucurând privirile celor dragi.

Alături de noi este foarte simplu să transformați o zi obișnuită într-o sărbătoare! Contactați-ne telefonic la nr. +373 78 11 11 85. sau îndepliniți formularul online.

De asemenea livram flori si in urmatoarele localitati: Anini, Bobeica, Boghiceni, Bozieni, Bratianovca, Bujor, Buteni, Balceana, Caracui, Chetroseni, Cioara, Ciuciuleni, Cornesti, Coroliovca, Costesti, Cotul Morii, Crasnoarmeiscoe, Calmatui, Carpineanca, Carpineni, Cateleni, Dahnovici, Dancu, Draguseni, Dragusenii Noi, Dubovca, Feteasca, Frasin, Fundul Galbenei, Firladeni, Horjesti, Horodca, Hincesti, Ivanovca, Leuseni, Loganesti, Lapusna, Marchet, Mereseni, Mingir, Miresti, Negrea, Nemteni, Obileni, Onesti, Pascani, Pereni, Pervomaiscoe, Poganesti, Rsca, Secareni, Secarenii Noi, Semionovca, Sofia, Stolniceni, Strimbeni, Sarata-Galbena, Sarata-Mereseni, Sarateni, Talaiesti, Valea Florii, Voinescu, Sipoteni.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85