Livrare flori Rîșcani (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Rîșcani (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Acum livrăm flori și la Rîșcani! Colaborarea cu noi nu este numai una profitabilă, ci și foarte convenabilă. În catalogul nostru veți găsi un număr mare de compoziții florale pentru orice ocazie, fie zi de naștere, nuntă, o sărbătoare specială sau un jubileu. Dar dacă doriți să-i amintiți iubitei despre dragostea pe care i-o purtați, propunem spre atenția dvs. un buchet frumos de trandafiri sau lalele.

Datorită faptului că lucrăm șapte zile pe săptămână, puteți efectua comanda în orice moment convenabil pentru dvs. Nu veți mai fi nevoit să așteptați o anumită oră pentru a alege un buchet din magazin și apoi să mergeți grăbit acasă pentru a-i face o surpriză persoanei iubite. Noi vom face toate acestea pentru confortul dvs! Puteți efectua comanda în doar câteva minute. Plata poate fi realizată cu ajutorul cardului bancar, numerar sau cu bani electronici.

Acum tot mai mulți tineri fac cunoștință pe site-urile de socializare. Și dacă au rămas plăcut impresionați de domnișoara cu care discută, de regulă, sunt foarte generoși la complimente sau emoticoane drăguțe. Noi vă spunem un mic secret, așa „din culise”, domnișoarele iubesc faptele! Comandați acum un buchet care să-i sugereze că sunteți îndrăgostit. Puteți adăuga și o scrisoare de dragoste la buchetul ales. Pentru tinerii timizi, opțiunea de livrare anonimă este soluția ideală. Noi vă garantăm faptul că iubita dvs. nu va afla niciodată cine a hotărât să o surprindă în așa mod.

Activăm pe piața Republicii Moldova de foarte mult timp și am reușit deja să câștigăm respectul și încrederea multor clienți. Acest lucru se datorează faptului că livrarea noastră este extrem de rapidă, iar destinatarul primește un buchet din cele mai proaspete și mai frumoase flori.

Puteți comanda livrarea atât online, cât și telefonic. Pentru aceasta, apelați la +373 78 11 11 85.

De asemenea livram flori si in urmatoarele localitati: Alexandresti, Alunis, Armanca, Avrameni, Balanul Nou, Borosenii Noi, Braniste, Bulhac, Ceparia, Ciobanovca, Ciubara, Corlateni, Costesti, Cucuietii Noi, Cucuietii Vechi, Druta, Dumeni, Duruitoarea, Duruitoarea Noua, Damascani, Grinauti, Galaseni, Hiliuti, Horodiste, Ivanesti, Luparia, Malinovscoe, Mihaileni, Mihailenii Noi, Moseni, Malaiesti, Nihoreni, Petruseni, Pociumbeni, Pociumbauti, Proscureni, Pirjota, Pascauti, Recea, Reteni, Reteni-Vasileuti, Riscani, Racaria, Ramazan, Singureni, Slobozia-Recea, Sturzeni, Sverdiac, Usurei, Vasileuti, Varatic, Zaicani, Saptebani, Stiubeieni, Sumna.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85