Livrare flori Nisporeni (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Nisporeni (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Aveți nevoie de livrarea florilor la Nisporeni? Cu noi acest lucru este posibil! Noi lucrăm în regim non-stop, astfel încât puteți plasa comanda în orice moment convenabil pentru dvs. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru cei care sunt la distanță și nu-i pot felicita pe cei dragi cu ocazia aniversării, nunții, jubileului sau unei alte sărbători de o însemnătate deosebită. În catalogul nostru veți găsi o gamă variată de compoziții florale pentru orice prilej. Efectuând o comandă la noi, puteți fi sigur de faptul că aceasta va fi livrată la timp la adresa specificată.

Pentru a plasa comanda, trebuie doar să acordați câteva minute din timpul dvs. Pentru început, va trebui să alegeți buchetul care v-a impresionat cel mai mult. După care, trebuie să adăugați produsul în “Coș” și să îndepliniți toate câmpurile necesare, indicând numele și adresa destinatarului. Suntem prezenți pe piața Republicii Moldova de foarte mult timp și ne bucurăm de un număr mare de clienți fideli. Acest lucru nu este numai datorită faptului că livrarea se efectuează într-un termen foarte scurt, ci și avantajului că vă putem garanta anonimatul. Această opțiune este soluția ideală pentru tinerii timizi, care nu au curajul să-și dezvăluie emoțiile și sentimentele în fața alesei inimii.

Dacă este ziua de naștere a iubitei dvs., atunci pe lângă buchet puteți comanda și un cadou suplimentar, prezentat în catalogul nostru. Nu uitați că vă puteți adresa consultantului nostru pentru a atașa compoziției florale o scrisoare de dragoste. În magazinul nostru online aveți ocazia să comandați și un buchet personalizat. Trebuie doar să specificați cui îi este destinat un astfel de cadou, ulterior floriștii cu experiență vă vor transpune toate visurile în realitate.

Uneori se întâmplă ca, după plasarea unei comenzi, să aveți gânduri precum: “Oare cum va reacționa iubita la o asemenea surpriză?” Pentru a preveni eventualele nelămuriri și emoții, vă propunem să comandați și un videograf, care va realiza câteva fotografii și, de asemenea, un mic video, care să surprindă momentul înmânării cadoului.

V-ați decis să efectuați comanda? Atunci contactați-ne la nr. de telefon +373 78 11 11 85. sau îndepliniți formularul online.

La fel livram flori si in urmatoarele localitati: Bolduresti, Boltun, Bratuleni, Bursuc, Bacseni, Balanesti, Balauresti, Barboieni, Chilisoaia, Cioresti, Ciutesti, Cristesti, Cirnesti, Calimanesti, Drojdieni, Grozesti, Gaureni, Helesteni, Isaicani, Iurceni, Luminita, Marinici, Milesti, Mirzoaia, Nisporeni, Odaia, Odobesti, Paruceni, Seliste, Selisteni, Soltanesti, Valea Nirnovei, Valea-Trestieni, Vulcanesti, Vinatori, Varzaresti, Zberoaia, Sendreni, Siscani.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85