Livrare flori Bîc (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Bîc (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Sunteți departe, dar totuși doriți să vă felicitați iubita care trăiește în satul Bîc? Vă putem ajuta cu drag! Puteți plasa comanda în magazinul nostru online în doar câteva minute, datorită unei interfețe accesibile. Și dacă înainte trebuia să mergeți la magazinul de flori și să alegeți din ceea ce a mai rămas, acum asta ține de trecut! În catalogul nostru găsiți un număr mare de compoziții florale la cele mai avantajoase prețuri. Mai mult decât atât, floriștii noștri pot crea cu drag buchete personalizate, unice, în funcție de preferințele dvs. În lucrările lor utilizează doar flori și plante proaspete. Un asemenea cadou, cu siguranță, va rămâne în memoria destinatarului un timp îndelungat!

Avantajul livrării este că destinatarul nu știe ce tip de surpriză îl așteaptă. Imaginați-vă cât de fericită va fi persoana iubită când va vedea curierul nostru în pragul casei cu un buchet frumos de trandafiri sau de crini. Cu toate acestea, puteți păstra anonimatul. În acest caz, vă puteți baza pe noi, pentru că iubita nu va ști niciodată cine a decis să-i ofere un cadou atât de extraordinar. Dar pentru a face acest lucru cu adevărat neașteptat, vă sugerăm să oferiți flori fără nici un motiv!

De asemenea, suntem angajați în decorarea nunților și a altor ocazii speciale. Pentru a concretiza toate detaliile, puteți contacta consultantul nostru, iar acesta va răspunde cu drag solicitărilor dvs. Vă oferim posibilitatea să comandați un cadou suplimentar pentru buchetul ales, și anume: un certificat cadou, dulciuri sau baloane. Dacă este necesar, curierul nostru poate îmbrăca un costum elegant, creând o atmosferă cu adevărat frumoasă.

Puteți fi siguri că totul va fi realizat la cel mai înalt nivel, alegându-ne pe noi ca organizator al sărbătorii. Suntem atenți și responsabili la adresa fiecărui client, astfel lucrând pentru calitate, iar buchetele livrate au întotdeauna un aspect impecabil.

Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85