Livrare flori Codru (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Codru (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Doriți să surprindeți persoana dragă, care locuiește în Codru, cu un cadou? Cu noi acest lucru este posibil! Oferim servicii de livrarea florilor în regim non-stop, o soluție ideală pentru cei aflați în străinătate, dar cu gândul de a crea o sărbătoare pentru cei dragi, de acasă. În catalogul nostru veți găsi flori pentru orice ocazie – nuntă, zi de naștere, jubileu, anul nou, ziua îndrăgostiților, o zi specială pentru dvs. și multe altele. Adăugăm în mod constant buchete noi, urmând toate tendințele din domeniul floristicii. La noi puteți comanda, de asemenea, decorul pentru nuntă sau pentru alte evenimente speciale.

Colaborarea cu noi vă asigură livrarea buchetului la timpul prestabilit și la cele mai accesibile prețuri. Suntem prezenți pe piața Republicii Moldova de mult timp, de aceea am câștigat încrederea și respectul multor clienți. Curierii noștri au grijă să livreze compozițiile florale cu mare atenție, păstrând aspectul prezentabil al acestora. Apropo, toate buchetele livrate corespund imaginilor prezentate în catalog. Buchetele noastre rezistă mai mult de o săptămână, păstrându-și farmecul pentru o perioadă îndelungată.

Dacă nu știți ce să îi oferiți alesei inimii din multitudinea de variante, atunci consultantul nostru vă va ajuta cu mare drag în acest sens. Este destul să menționați vârsta domnișoarei și ce flori îi sunt pe plac. Nu uitați că, prin intermediul florilor, vă puteți exprima sentimentele. Cel mai importat este să alegeți buchetul potrivit. Dacă sunteți îndrăgostit, cel mai bine ar fi să alegeți crinii, dar dacă doriți să-i amintiți soției despre iubirea pe care i-o purtați, atunci trandafirii vor fi alegerea perfectă! Toate întrebările le puteți adresa consultantului nostru prin caseta de dialog, disponibilă pe site și el va răspunde tuturor solicitărilor în cel mai scurt timp. Alături de noi, este foarte simplu și comod să organizați o sărbătoare celor dragi!

Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85