Livrare flori Rezina (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Rezina (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Acum serviciul de livrare flori 24/24 este disponibil și la Rezina. Cunoaștem cu toții că nici un eveniment nu poate fi realizat fără flori. Un buchet frumos dăruit unei femei, cu motiv sau fără, va rămâne o amintire plăcută în memoria acesteia pentru un timp îndelungat. Însă există situații când nu aveți posibilitatea să o faceți personal, așa că echipa noastră vă poate ajuta cu drag. În catalogul nostru este prezentat un sortiment larg de compoziții florale, de aceea veți găsi cu ușurință cadoul potrivit.

Comanda se efectuează foarte simplu! Trebuie doar să alegeți buchetul care v-a impresionat și să-l adăugați în „Coș”. În continuare, completați câmpurile obligatorii și realizați plata. Aveți la dispoziție mai multe modalități de plată: numerar, cu ajutorul cardului bancar sau cu bani electronici. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa consultantului printr-o casetă de dialog disponibilă pe site. Avem buchete pentru orice ocazie: nuntă, zi de naștere, botez, jubileu sau pentru o surpriză romantică. Dacă nu ați găsit buchetul la care visați, atunci nu vă întristați. E destul doar să-i prezentați floristului nostru preferințele dvs. și veți avea parte de un buchet personalizat.

Nu uitați de faptul că fiecare floare are o semnificație deosebită. Așadar, de exemplu, dacă doriți să faceți o declarație de dragoste persoanei iubite, atunci vă recomandăm să alegeți lalele, trandafiri sau iriși. Dar dacă sunteți îndrăgostit, atunci vă propunem să vă îndreptați atenția spre buchetele de crini. Florile de cameră, care sunt prezentate în catalogul nostru, sunt opțiunea perfectă pentru mame și bunici.

Suntem responsabili pentru îndeplinirea cu atenție a fiecărei comenzi și urmărim livrarea florilor în condiții de precauție maximă, asigurându-ne că acestea ajung la destinație într-o stare ideală. În activitatea lor, floriștii utilizează doar flori proaspete, astfel încât rezultatul final este cât se poate de similar cu imaginile prezentate în magazinul nostru online. Noi cunoaștem cum să creăm o sărbătoare extraordinară și memorabilă!

Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online.

Deasemenea livram flori si in urmatoarele localitati: Bosernita, Buciusca, Busauca, Ciniseuti, Ciorna, Cogilniceni, Cuizauca, Echimauti, Ghiduleni, Gordinesti, Horodiste, Ignatei, Lalova, Lipceni, Mateuti, Meseni, Mincenii de Jos, Mincenii de Sus, Nistreni, Otac, Peciste, Pereni, Piscaresti, Pripiceni-Curchi, Pripiceni-Razesi, Papauti, Rezina, Roscani, Roscanii de Jos, Roscanii de Sus, Saharna, Saharna Noua, Slobozia-Horodiste, Solonceni, Stohnaia, Sircova, Tarasova, Trifesti, Tahnauti, Tareuca, Tipova.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85