Livrare flori Drochia (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Drochia (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Livrarea florilor la Drochia este o adevărată salvare pentru cei ce se află în străinătate și vor să dăruiască persoanei dragi un asemenea cadou. În magazinul nostru online găsiți un număr mare de compoziții florale, așa că veți găsi, cu siguranță, ceea de ce aveți nevoie. La noi puteți comanda, de asemenea, decorul pentru nuntă sau pentru alte evenimente deosebite. Comanda se efectuează foarte simplu! Trebuie doar să alegeți buchetul care v-a impresionat și să-l adăugați în „Coș”. În continuare, completați câmpurile obligatorii și realizați plata. Aveți la dispoziție mai multe modalități de plată: numerar, cu ajutorul cardului bancar sau cu bani electronici.

Avantajul principal al livrării noastre este faptul că lucrăm în regim non-stop, fără zile libere, pauze de prânz și chiar sărbători. Puteți efectua comanda în orice moment convenabil pentru dvs. În catalogul nostru puteți găsi buchete frumoase de trandafiri, crini, garoafe, crizanteme, precum și flori de cameră, care vor impresiona privirile mamelor și ale bunicilor voastre. Dar dacă nu vă puteți decide care este buchetul potrivit pentru un anumit motiv, atunci operatorul nostru vă va ajuta cu drag.

Nu uitați că puteți comanda și un cadou suplimentar pentru compoziția de flori, precum: dulciuri, baloane sau șampanie. Dar, dacă nu ați găsit opțiunea care vi se potrivește cel mai mult, atunci nu vă grăbiți să vă întristați, deoarece floriștii noștri pot alcătui un buchet original special pentru dvs. E destul doar să le spuneți despre ce așteptări și preferințe aveți cu referire la buchet, iar ei vă vor transforma visul în realitate, îndeplinind totul la cel mai înalt nivel.

Nu este nevoie de un anumit motiv pentru a dărui persoanei dragi un buchet de flori! În acest caz, surpriza va fi cu adevărat neașteptată, iar efectul acesteia va dăinui o perioadă îndelungată în sufletul destinatarului. Pare un gest simplu, dar anume acesta este cel care are puterea de a întoarce fosta pasiune din relația ta și-i va aminti iubitei despre dragostea profundă pe care i-o purtați.

Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online

Deasemenea livram flori si in urmatoarele localitati : Antoneuca, Baroncea, Baroncea Noua Ceapaevca , Chetrosu, Cotova, Dominteni, Drochia, Drochia sat, Fininita, Ghizdita, Gribova, Holosnita Noua, Hasnasenii Mari, Hasnasenii Noi, Iliciovca, Lazo, Maramonovca, Miciurin, Moara de Piatra, Mindic, Macareuca, Nicoreni, Ochiul Alb, Palanca, Pelinia, Pervomaiscoe, Petreni, Popestii Noi, Popestii de Jos, Popestii de Sus, Sergheuca, Sofia, Zgurita, Salvirii Noi, Salvirii Vechi, Suri, Surii Noi, Tarigrad

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85