Livrare flori Glodeni (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Glodeni (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Livrarea de flori proaspete şi compoziţii originale este acum disponibilă și la Glodeni! Vom fi fericiți să vă ajutăm la decorarea oricărui eveniment și să adăugăm o atmosferă de sărbătoare la orice ceremonie. În magazinul nostru online găsiți un număr mare de compoziții florale și diverse buchete destinate oricărei ocazii. Dacă vă aflați în străinătate, atunci acest serviciu este unul indispensabil pentru dvs. Puteți efectua comanda în orice moment convenabil, deoarece noi lucrăm fără zile libere și pauze de prânz.

Livrarea noastră este întotdeauna rapidă, comodă și facilă. Dacă întâmpinați dificultăți, atunci consultantul nostru vă poate ajuta la alegerea unui cadou. Pe lângă flori, puteți comanda dulciuri, o sticlă de șampanie sau un certificat cadou. În acest caz, totul depinde de preferințele dvs.

Floriștii noștri cu experiență alcătuiesc toate buchetele din flori proaspăt tăiate. Prin urmare, nu puteți avea nici un dubiu referitor la calitatea compozițiilor! Dacă doriți un buchet cu adevărat original, atunci informați consultantul nostru cu privire la acest aspect, iar floriștii vă vor transforma toate visurile în realitate. Plata poate fi realizată cu ajutorul cardului bancar, numerar sau cu bani electronici.

Efectuând o comandă, puteți fi sigur că aceasta va fi livrată exact la ora specificată. Curierii noștri sunt întotdeauna îmbrăcați în costume frumoase, ceea ce conferă o atmosferă de solemnitate evenimentului. Dacă, din anumite motive, vă doriți să rămâneți sub anonimat, vă vom ajuta cu plăcere în acest sens. Curierul nu va dezvălui sub nici o formă identitatea dvs., iar destinatarul nu va ști cine a decis să organizeze o surpriză atât de frumoasă. Datorită faptului că ne desfășurăm munca în mod eficient și cu dragoste, avem o mulțime de clienți fideli, care sunt încântați de colaborarea cu noi.

Alături de noi este foarte simplu să transformați o zi obișnuită într-o sărbătoare!

Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online . Toate întrebările le puteți adresa consultantului nostru prin caseta de dialog, disponibilă pe site și el va răspunde tuturor solicitărilor în cel mai scurt timp.

De asemenea livram flori si in urmatoarele loclitati: Balatina, Bisericani, Brînzeni, Viişoara, Ustia, Butesti, Cajba, Camenca, Camencuta, Tomestii, Clococenii Vechi, Ciuciulea, Cot, Cobani, Cuhneşti, Dusmani, Fundurii Noi, Fundurii Vechi, Glodeni, Hijdieni, Tomestii Noi, Stircea, Iabloana, Limbenii Noi, Limbenii Vechi, Lipovat, Moara Domneasca, Molesti, Movileni, Nicolaevca, Petrunea, Serghieni, Soroca, Sturzovca, Stircea.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85