Livrare flori Florești (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Florești (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Avem vești bune pentru dvs., pentru că acum livrarea florilor este disponibilă și la Florești! Aceasta este o adevărată salvare pentru cei ce se află în străinătate și vor să dăruiască persoanei dragi un asemenea cadou. În magazinul nostru online există o mare selecție de compoziții florale, fiind prezente atât flori de câmp, cât și trandafiri extraordinari. Puteți adăuga buchetului ales cadouri suplimentare, pe care le găsiți în catalogul nostru.

Printre avantajele livrării, trebuie menționat faptul că lucrăm în regim non-stop. Acum puteți plasa comanda în orice moment convenabil pentru dvs. Un videograf poate veni împreună cu curierul nostru pentru a realiza fotografii și videoclipuri frumoase. Datorită acestui serviciu, aveți ocazia să aflați care a fost reacția iubitei la cadoul dvs.
Dacă nu ați găsit în catalog buchetul potrivit pentru dvs., vă recomandăm să plasați o comandă individuală la un preț accesibil. Trebuie doar să-i comunicați operatorului nostru ce ar trebui să conțină buchetul, iar floriștii cu experiență vă pot transpune visurile în realitate. De asemenea, vă pot ajuta cu un design neobișnuit. Nu uitați că aveți și opțiunea de a rămâne anonim.

Comanda se efectuează foarte ușor! E destul doar să selectați buchetul care v-a cucerit și să-l adăugați în “Coș”. După aceasta, completați câmpurile necesare, indicând numele și adresa destinatarului. De asemenea, este recomandat să specificați și ora la care vă doriți să fie livrat cadoul. După ce ați completat toate datele necesare, puteți fi sigur că livrarea va fi efectuată în termenii stabiliți.

Datorită faptului că în compozițiile noastre folosim doar plante și flori proaspete, un astfel de cadou va rezista mai mult de o săptămână, bucurând privirile celor dragi. Avem buchete pentru orice ocazie – nuntă, zi de naștere, jubileu, anul nou, ziua îndrăgostiților, o zi specială pentru dvs. și multe altele. De asemenea, în catalog puteți găsi și flori de cameră, care sunt pe plac mamelor și bunicilor noastre. Compozițiile florale sunt alcătuite din lalele, trandafiri, garoafe, crini, frezii, gerbere, eustome, crizanteme și altele. În acest caz, alegerea vă aparține!

Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online.

De asemenea livram flori si in urmatoarele localitati:Alexandrovca, Alexeevca, Antonovca, Bezeni, Bobulesti, Bursuc, Bahrinesti, Casunca, Cenusa, Cernita, Chirilovca, Ciripcau, Ciutulesti, Cosernita, Cuhureştii de Jos, Cuhurestii de Sus, Cunicea, Capresti, Domulgeni, Dumitreni, Floresti, Frumusica, Frumusica Noua, Frunzesti, Fagadau, Ghindesti, Ghindesti, Gura Camencii, Gura Cainarului, Gvozdova, Hirtop, Iliciovca, Ion Voda, Ivanovca, Izvoare, Japca, Lunga, Maiscoe, Mihailovca, Marculesti, Marculesti, Marinesti, Napadova, Nicolaevca, Nicolaevca, Octeabriscoe, Prajila, Prodanesti, Prodanestii Vechi, Putinesti, Rosietici, Rosieticii Vechi, Radulenii Noi, Radulenii Vechi, Scaieni, Sevirova, Stirceni, Sirbesti, Sanatauca, Temeleuti, Trifanesti, Tirgul Vertiujeni, Unchitesti, Valea Radoaiei, Vertiujeni, Varvareuca, Vascauti, Zarojeni, Zaluceni, Stefanesti, Tipordei, Tira

Published by

Comment (1)

  • Cernopolc Elena Reply

    Vreau o livrare la Cotiujenii Mari ,ma puteti ajuta

    23.09.2021 at 09:06

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85