Livrare flori Anenii Noi (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Anenii Noi (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Livrarea florilor este acum disponibilă și în Anenii Noi. Aceasta este o adevărată salvare pentru cei ce se află în străinătate și vor să dăruiască persoanei dragi un asemenea cadou. În magazinul nostru online găsiți un număr mare de compoziții florale, alcătuite dintr-o varietate de flori. Dar dacă doriți să creați ceva cu adevărat original, atunci floriștii noștri vă vor ajuta cu drag în acest sens. La noi puteți comanda, de asemenea, decorul pentru nuntă sau pentru alte evenimente deosebite. Trebuie doar să ne spuneți despre preferințele dvs., iar noi vă vom transpune toate visurile în realitate.

Și, pentru ca surpriza să fie cu adevărat neașteptată, vă propunem să oferiți buchete fără a avea nevoie de vreo ocazie specială! În magazinul nostru online există flori pentru orice ocazie. Spre exemplu, iubitei îi puteți dărui un buchet de trandafiri, mamei îi puteți alege o compoziție de crini sau de crizanteme, iar bunicii o floare de cameră, care să-i amintească mereu de grija dvs.

Pe lângă buchet, puteți adăuga și un cadou suplimentar, precum un certificat cadou sau dulciuri. La momentul plasării comenzii, puteți indica curierului să atașeze un bilețel sau o felicitare. Nu uitați, că aveți și opțiunea de a rămâne anonim. Destinatarul nu va ști de la cine este buchetul, iar acest lucru va stârni un interes mai mare din partea sa.
Deci, să ne concentrăm asupra beneficiilor de care aveți parte. Merită de menționat că lucrăm șapte zile pe săptămână, astfel puteți efectua comanda în orice moment convenabil pentru dvs. Livrarea florilor se realizează cât mai repede posibil, la ușa destinatarului. Plasarea unei comenzi durează doar câteva minute, însă valoarea acesteia este de neprețuit, întrucât dăruiește emoții de nedescris persoanei iubite.

Floriștii noștri, în activitatea lor, utilizează doar flori proaspete, astfel încât rezultatul final este exact ca în imaginile prezentate în catalog. Plata poate fi realizată cu ajutorul cardului bancar, numerar sau cu bani electronici. În acest caz, alegerea vă aparține!

Alături de noi este foarte simplu să transformați o zi obișnuită într-o sărbătoare! Contactați-ne telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau îndepliniți formularul online.

De asemnea livram flori in urmatoarele localitati: Albita, Balmaz, Batic, Beriozchi, Botnarestii Noi, Botnaresti, Varnita, Bulboaca, Gura Bicului, Delacau, Geamana, Zolotievca, Calfa, Calfa Noua, Chetrosu, Chira, Cobusca Veche, Cobusca Noua, Cretoaia, Larga, Maximovca, Merenii Noi, Mereni, Mirnoe, Nicolaevca, Ochiul Ros, Picus, Puhaceni, Roscani, Ruseni, Salcia, Socoleni, Speia, Telita Noua, Todiresti, Troita Noua, Floreni, Floresti, Hirbovat, Hirbovatul Nou, Tintareni, Ciobanovca, Serpeni.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85