Livrare flori Dumbrava (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Dumbrava (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Acum în Dumbrava este disponibilă livrarea florilor. În plus, vă vom decora cu drag evenimentul cu deosebitele compoziții florale. Suntem prezenți pe piața Republicii Moldova de mult timp și am reușit să cucerim inimile multor clienți. Colaborând cu noi, puteți fi sigur că livrarea comenzii va fi efectuată la timp și va avea un aspect frumos. Toate buchetele pe care le comandați corespund cu imaginile prezentate în catalog. Acest lucru se datorează faptului că floriștii lucrează doar cu flori proaspete, care vor încânta privirea destinatarului un timp îndelungat.

Unul din avantajele principale ale livrării noastre este că vă puteți păstra anonimatul. Această opțiune este soluția ideală pentru tinerii timizi, care nu sunt pregătiți să își dezvăluie sentimentele, dar doresc să facă un gest frumos domnișoarei pe care o admiră. Aveți posibilitatea de a atașa buchetului un mesaj frumos sau o scrisoare de dragoste. Vă asigurăm că o astfel de surpriză va adânci interesul pentru admiratorul secret. În ceea ce privește plata, aici totul e simplu. Trebuie doar să alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine. Acest lucru se poate realiza în numerar, cu cardul bancar sau folosind bani electronici prin intermediul sistemului Yandex Money.

Odată ce a fost efectuată plata, începem executarea comenzii. La dorința dvs, floriștii noștri pot crea un buchet personalizat, care va conține nu doar plante obișnuite, ci și plante exotice. De remarcat este faptul că florile vă ajută să vă exprimați gândurile și sentimentele, pe care nu aveți curajul să le rostiți tête-à-tête. Prin urmare, oferind un buchet de trandafiri sau de crini, îi „spuneți” alesei dvs. că o iubiți. Dar iată lalelele simbolizează dragostea și pasiunea. Împreună cu noi, puteți dărui o sărbătoare persoanei iubite chiar și în cea mai obișnuită zi.

V-ați decis să efectuați comanda? Atunci contactați-ne la nr. de telefon +373 78 11 11 85 sau îndepliniți formularul online.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85