Livrare flori Dobrogea (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Dobrogea (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Vreți să felicitați o persoană dragă care locuiește în Dobrogea? Vă vom ajuta cu plăcere! Și dacă până acum, pentru a cumpăra un buchet frumos, trebuia să mergeți la Chișinău sau într-un oraș vecin, acum totul este mult mai simplu. E destul doar să alegeți acea compoziție florală care v-a cucerit din catalogul nostru și să completați câmpurile necesare. După ce îndepliniți formularul, urmează următorul pas – plata. Puteți achita cu ajutorul cardului bancar, numerar sau cu bani electronici. Un aspect important de menționat este faptul că puteți efectua tranzacția din orice țară.

Rețineți că, dacă specificați ora exactă pentru livrare, nu va trebui să vă faceți griji referitor la întârzierea curierului sau la apariția unor situații imprevizibile. Suntem responsabili pentru fiecare comandă în parte, astfel încât florile la momentul livrării au un aspect prezentabil. Datorită faptului că în compozițiile și buchetele noastre folosim doar plante și flori proaspete, un astfel de cadou va rezista mai mult de o săptămână, bucurând privirile celor dragi.

Apropo, la buchetul ales puteți adăuga dulciuri, baloane sau un certificat cadou. Aici totul depinde de dorințele și preferințele dvs. Dacă nu știți ce să-i dăruiți domnișoarei de ziua ei de naștere, atunci vă recomandăm un buchet de lalele sau de crini gingași. Acest gest îi va sugera că sunteți îndrăgostit și așteptați cu nerăbdare o întâlnire. Dacă este vorba de o colegă sau o cunoștință, este mai bine să vă concentrați atenția spre un buchet de crizanteme sau eustome. În catalogul nostru veți găsi, de asemenea, și o gamă largă de flori de cameră.
Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85