Livrare flori Bender (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici! | Livrare flori Chisinau Moldova. Suprize la Domiciliu

Livrare flori Bender (Moldova). Surprize la domiciliu — comanda aici!

Livrarea florilor la Bender la cele mai avantajoase prețuri! Devenind din ce în ce mai ocupați, unii nu au ocazia să vină la o zi de naștere a unei persoane dragi dintr-un alt oraș. Dar totuși își doresc din tot sufletul să-l felicite. Care-i soluția? În acest caz, serviciul de livrarea florilor vă vine în ajutor. Puteți efectua comanda în orice moment convenabil pentru dvs.

Plata poate fi realizată cu ajutorul cardului bancar, numerar sau cu bani electronici. Chiar și de la distanță, puteți să-i bucurați pe cei dragi, amintindu-le de iubirea pe care le-o purtați! Catalogul nostru conține un număr mare de compoziții florale de trandafiri, crini, orhidee, garoafe, crizanteme, margarete. Cu toate acestea, dacă doriți să-i faceți o surpriză cu adevărat plăcută persoanei iubite, atunci vă recomandăm să efectuați o comandă individuală. În acest caz, este necesar doar să-i spuneți consultantului din ce ar trebui să fie alcătuit buchetul, iar floriștii cu experiență vor crea o adevărată capodoperă, care nu va lăsa pe nimeni indiferent.

La noi puteți comanda, de asemenea, decorul pentru nuntă sau pentru alte evenimente deosebite. Angajații noștri tratează cu atenție fiecare comandă și îndeplinesc totul la cel mai înalt nivel. Clienții noștri sunt foarte mulțumiți de colaborare, de aceea se întorc la noi din nou și din nou! Comanda se efectuează extrem de simplu. Trebuie doar să alegeți compoziția preferată, apoi să o adăugați în “coș”. Introduceți adresa destinatarului, data și ora livrării.

Deoarece floriștii noștri utilizează în compoziții doar flori proaspete, puteți fi sigur că farmecul acestora va rezista un timp îndelungat Așadar, iubitei îi puteți dărui un buchet de trandafiri, mamei îi puteți alege o compoziție de crini sau de crizanteme, iar bunicii o floare de cameră, care să-i amintească mereu de grija dvs.

Puteți adăuga, de asemenea, și un cadou la compoziția florală, precum: dulciuri, șampanie, un certificat cadou sau o felicitare. În acest caz, totul depinde de imaginația dvs. Și, pentru ca surpriza să fie cu adevărat neașteptată, vă propunem să oferiți buchete fără a avea nevoie de vreo ocazie specială! Astfel, prin intermediul florilor, îi puteţi aminti unei persoane dragi cât de mult o apreciaţi,
Comenzile se efectuează telefonic la nr. +373 78 11 11 85 sau online. Toate întrebările le puteți adresa consultantului nostru prin caseta de dialog, disponibilă pe site și el va răspunde tuturor solicitărilor în cel mai scurt timp.

La fel livram flori si in urmatoarele localitati: Proteagailovca

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
+373 78 11 11 85